Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

ΑΕΙΦΟΡΙΑ

ΑΕΙΦΟΡΙΑ - ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ!


Ένα ευχάριστο μήνυμα ήρθε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και αφορούσε τη βράβευση του σχολείου μας στον κατάλογο των "Αειφόρων Σχολείων".

Το μήνυμα ήταν:
"Αγαπητοί/ες"
Έχουμε τη χαρά να σας ενημερώσουμε πως το σχολείο σας επελέγη να βραβευθεί στα πλαίσια του προγράμματος " Αειφόρο Ελληνικό Σχολείο".
Με κριτήριο την πολύχρονη και αδιάλειπτη  παρουσία σας στο πρόγραμμα , την εφαρμογή των αξιών του αειφόρου σχοελίου και την πίστη σας σε αυτές , η επιστημονική πμάδα του  "Αειφόρου Ελληνικού Σχολείου" και το Συμβούλιο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού αποφάσισε να σας απονείμει τη σημαία του Αειφόρου Σχολείου.Ετσι λοιπόν το Σάββατο 6 Μαΐου στην τελετή βράβευσης του σχολείου μας ως ένα από τα "Αειφόρα Σχολεία", παραλάβαμε της σημαία της Αειφορίας που συμβολίζει τις χρόνιες προσπάθειές μας. Σε εκείνον τον τόπο , συναντήθηκαν εκπαιδευτικοί από όλες τις βαθμίδες που συνομίλησαν και αντάλλαξαν ιδέες, αξίες και απόψεις για το δικαίωμα και την ευθύνη που έχει ο άνθρωπος σε ετούτη τη ζωή!Η χαρά μας ήταν μεγάλη... και έτσι προσπαθήσαμε  να αναδείξουμε αυτή την χρόνια προσπάθεια που γίνεται τόσο από την πλευρά των παιδαγωγών όσο και των παιδιών!!! 

Γιατί συμφωνούμε με αυτό που είχε πει ο Κάντ: 
"Να ενεργείς και να αισθάνεσαι έτσι  ώστε ποτέ να μη μεταχειρίζεσαι τον άνθρωπο ώς μέσον , αλλά πάντοτε να τον έχεις σκοπό στις προθέσεις και στις πράξεις σου".
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου